Top

Diabetes (knie) kousen

Diabeteskousen basic
Diabeteskousen basic
De diabetes (knie) kousen basic kenmerken zich door hun goede draag eigenschappen, niet knellend boord en een perfecte pasvorm. Deze (knie) kousen met een naadloze teen maken de (knie) kousen bijzonder geschikt voor mensen met diabetes en/of gevoelige voeten.
€ 19,45
Diabeteskousen basic special colors
Diabeteskousen basic special colors
De kousen basic special colors kenmerken zich door hun goede draag eigenschappen, niet knellend boord en een perfecte pasvorm. Deze speciaal gebreide kousen met een naadloze teen maken deze kousen bijzonder geschikt voor mensen met diabetes en/of gevoelige voeten.
€ 20,95
X-static diabeteskousen
X-static diabeteskousen
Kousen met X-static ingebreid zilvergaren. Speciaal gebreid voor de diabtesiche voet of voor mensen met gevoelige voeten.
De sokken zijn volledig naadloos gebreid met een perfecte pasvorm zonder klemmend boord en zakken niet af. Hiervoor is een speciale horizontale belijning ingebreid.
€ 21,95
Crabyon diabeteskousen
Crabyon diabeteskousen
Kousen van katoen en Crabyon. Crabyon wordt vervaardigd van Chitosan (wondherstellend). Crabyon is een moderne vezel die in combinatie met katoen in veel duurzame producten wordt toegepast. Bijzonder geschikt vanwege de specifieke eigenschappen voor de gevoelige en kwetsbare voet. In Azië is dit al jaren een fenomeen maar in Europa nog weinig verkrijgbaar.
€ 22,95
X-static kousen met compressie voor de diabetische voet
X-static kousen met compressie voor de diabetische voet
Diabeteskousen met X-static en compressie maken deze kousen tot het beste van 2 werelden in 1. De speciaal gebreide kous voor de diabetische voet of voor mensen met gevoelige voeten in combinatie met compressie maken deze kousen tot de ideale kous.
Zorgt voor een goed voetklimaat en voor minder vermoeide benen tijdens het staan of zitten. Ideaal voor gebruik in uw werk en tijdens reizen. De kousen zijn volledig naadloos gebreid, met een perfecte pasvorm zonder klemmend boord. Door de speciaal horizontaal ingebreide lijnen zaken de kousen niet af.
€ 25,95