Waarom speciale sokken voor diabetici?

Speciale voetverzorging is belangrijk voor diabetici (zowel type 1 als type 2). Als u diabetes heeft, zijn uw voeten extra kwetsbaar.

Hoge bloedsuikers kunnen tot twee soorten problemen leiden. Het eerste probleem is schade aan de zenuwen en het tweede probleem is een slechte bloedcirculatie. Schade aan de zenuwen kan resulteren in een verlies van gevoel, waardoor u problemen later (of te laat) opmerkt. Dit kan leiden tot infecties. Slechtere doorbloeding kan leiden tot slechtere genezing van van wondjes en infecties.

Gelukkig kunnen goede sokken een hoop problemen voorkomen. Diabetessokken.nl biedt u de hoogste kwaliteit sokken. U kunt deze sokken eenvoudige bestellen in onze webwinkel. 

Onze sokken worden veel geadviseerd door zorgprofessionals, pedicures en voetzorg, thuiszorg en ziekenhuis, verpleeghuis, en verzorgingshuis. De sokken hebben geen knellend boord. De sokken hebben platte naad (handgekettelde) bij de tenen wat voorkomt dat de sokken daar kunnen gaan irriteren.

Relaxsan & Ihle hebben sokken en kousen ontwikkeld met uitzonderlijke eigenschappen voor mensen met diabetes, artritis en gevoelige en tere voeten. Ook sporters en wandelaars kunnen veel baat hebben bij het dragen van de Relaxsan & Ihle sokken en kousen. Relaxsan & Ihle sokken en kousen worden ook aanbevolen aan personen die geen specifieke klachten hebben, maar wel graag op gezonde voeten blijven (door) lopen.