Top

DIABETESSOKKEN

X-static diabetessokken half plusch
X-static diabetessokken half plusch
X-static sokken half plusch met en comfortabel en zacht voetbed.
Unisex zilveren sokken voor diabetische en gevoelige voeten met masserende badstofzool.

Eigenschappen: van x-static zilvergaren
- anti-geur
- natuurlijk
- thermodynamisch
- therapeutisch
- antimicrobieel
- antistatisch

Met platte naden om u maximaal comfort te bieden en wrijving, irritatie of blaren te voorkomen. Perfect voor alle seizoenen, voeten zijn warm in de winter en koel in de zomer.
€ 21,45
X-static diabetessokken
X-static diabetessokken
Sokken met X-static ingebreid zilvergaren. Speciaal gebreid voor de diabtesiche voet of voor mensen met gevoelige voeten.
De sokken zijn volledig naadloos gebreid met een perfecte pasvorm zonder klemmend boord en zakken niet af. Hiervoor is een speciale horizontale belijning ingebreid.
€ 16,45
Diabeteskousen basic
Diabeteskousen basic
De diabetes (knie) kousen basic kenmerken zich door hun goede draag eigenschappen, niet knellend boord en een perfecte pasvorm. Deze (knie) kousen met een naadloze teen maken de (knie) kousen bijzonder geschikt voor mensen met diabetes en/of gevoelige voeten.
€ 19,45
Sokken basic special colors
Sokken basic special colors
De sokken basic special colors kenmerken zich door hun goede draag eigenschappen, niet knellend boord en een perfecte pasvorm. Deze sokken met een naadloze teen maken de sokken bijzonder geschikt voor mensen met diabetes en/of gevoelige voeten.
€ 13,95
Sokken basic
Sokken basic
De sokken basic kenmerken zich door hun goede draag eigenschappen, niet knellend boord en een perfecte pasvorm. Deze sokken met een naadloze teen maken de sokken bijzonder geschikt voor mensen met diabetes en/of gevoelige voeten.
€ 12,95