Top

Huid- en voetverzorging

Fingertip Care spray
Fingertip Care spray
Door het veelvuldig prikken in de vingertoppen ontstaat er micro littekenweefsel, hetgeen heel wat ongemakken kan veroorzaken. De huid van de vingertoppen moet in goede conditie blijven en vereist daarom een aangepaste verzorging.
NAQI@post lancing spary kan hieraan een bijdrage leveren.
€ 11,25
Fingertip wipes
Fingertip wipes
Diabetes patients must lance their fingertips daily and often in difficult circumstances. The fingertip must be clean but correct hand hygiene is not always possible. NAQI® offers a sim-ple solution with the NAQI® Fingertip Wipe. A small easy-to-carry and con¬venient wipe. Packed in a functional box of 50 wipes.
€ 12,95
Naqi body care
Naqi body care
Voor intensieve verzorging van de kwetsbare en gevoelige huid. Naqi Body Care is een hoogwaardige, zeer effectieve huid-crème voor de kwetsbare en gevoelige huid.
€ 13,95
Naqi body lotion
Naqi body lotion
De Naqi Body Lotion optimaliseert de barrièrefunctie. Haar basis is de emulsiestructuur met lamellaire lipiden, verwant aan de structuur van de huid zelf.
€ 9,95
Naqi foot care
Naqi foot care
De voetverzorging is een belangrijke dagelijks handeling. Foot Care is een hoogwaardige, zeer effectieve huidcrème voor de kwetsbare en gevoelige huid. Speciaal gemaakt voor de diabetische voet, maakt de huid zacht en soepel.
€ 12,95